POKS O IZBORIMA U ŠAPCU: Budimo časni i pošteni pa i kad gubimo!

Autor: Republika

Vesti

25.06.2020

16:56

Kraljevinu Srbiju ostvarila u Šapcu na republičkim izborima održanim 21. juna. Rezultat koji smo ostvarili na istovremeno održanim lokalnim izborima nije zadovoljavajući, ali je svakako za poštovanje i uvažavanje, navodi se u saopštenju POKS.

facebook.com/Pokret obnove Kraljevine Srbije - POKS
Foto: Ilustracija

- U referendumskoj atmosferi u gradu gde je došlo do polarizacije na one koji “napadaju” i one koji “brane” Šabac, realno bolji rezutat nije se mogao ni očekivati. Što se tiče samih izbora i regularnosti na osnovu dobijenih zapisnika sa biračkih odbora, kao i od naših kontrolora, na biračkim mestima nisu uočene nikakve nepravilnosti u toku izbornog dana. Gradski odbor POKS Šabac prihvata rezultate izbora u Šapcu, bez obzira sto nismo zadovoljni ostvarenim rezultatom, ali volju građana moramo poštovati! - ističe POKS.

- Apelujemo na sve učesnike izbornog procesa u Šapcu da prihvate izborne rezultate  i spuste tenzije u gradu. Služenje raznoraznim smicalicama i marifetlucima nije nam potrebno. Budimo časni i pošteni pa i kad gubimo: “U pobedi se ne ponesi u porazu se ne ponizi!” - dodaje se u saopštenju.

Komentari (0)

Loading