Vesić: Vučić u Moskvi i Vašingtonu s velikom podrškom građana

Autor: Tanjug

Vesti

24.06.2020

09:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić ocenio je danas da je važno što predsednik Srbije Aleksandar Vučić na sastancima u Moskvi i Vašingtonu ide sa velikom podrškom građana Srbije, jer su, kaže, ti sastanci važni za sudbinu naše zemlje.

RepublikaFoto: Grad Beograd
Goran Vesić

- Razgovor sa predsednikom Vučićem znači razgovor sa većinom građana Srbije koja potpuno podržava njegovu politiku. Zbog toga su izbori bili važni, kao i to da oni budu uspešni, jer je bilo neophodno da naša politika dobije takvu podršku - rekao je Vesić za TV Hepi.

Ističe da su građani Srbije na izborima dali podršku predsedniku Vučiću ne samo za spoljnu politiku, koja je sada u fokusu s obzirom na Kosovo i Metohiju, već i za unutrašnju politiku.


- Građani su glasali za nova radna mesta, nove investicije, bolji životni standard, za to da 2025. godine u Srbiji bude prosečna plata 900 evra, a u Beogradu će u tom slucaju biti viša od 1.000 evra. Građani su glasali za nastavak građnje infrastrukture i razvoja Srbije - istakao je Vesić.

Kako je naveo, "trijumfalna pobeda" na izborima i veliki broj građana koji su izašli na izbore su dokaz da Srbija čvrsto stoji iza politike Aleksandra Vučića, što će, kaže, bitno olakšati poziciju Srbije u budućim vrmenima.

- Svi oni koji su protiv Srbije nisu bili samo protiv Vučića, već su suštinski bili protiv izbora, što i nije baš uobičajeno u demokratskom svetu. Opozicija svuda u svetu jedva čeka da izađe na izbore, a mi imamo opoziciju koja beži od izbora - zaključio je Vesić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (14)

Loading
Tijana

24.06.2020 10:15

Gradjani veruju u naseg predsednika.

Vera

24.06.2020 10:29

Podjednako je vazno imati podrsku nasih saradnika

BozaB

24.06.2020 10:58

Vucic ima potpunu podrsku gradjana u borbi za bolju Srbiju.

pudlica1

24.06.2020 11:56

Verujemo u dobre i plodonosne razgovore dva predsednika.