Stefanović: Opravdaćemo poverenje koje su nam građani ukazali!

Autor:

Vesti

22.06.2020

14:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Želim da se zahvalim građanima Beograda na ogromnom i značajno većem broju glasova, što je najbolji pojedinačni rezultat uprkos manjoj izlaznosti i što su i na ovim izborima pružili podršku Srpskoj naprednoj stranci i našoj politici ekonomskog razvoja i stvaranja bolje budućnosti", rekao je Nebojša Stefanović, predsednik Gradskog odbora Beograd Srpske napredne stranke.

RepublikaFoto: MUP Srbije
Nebojša Stefanović

Beograđani su juče na biračkim mestima doneli jasnu odluku da žele da nastave putem reformi i izgradnje Srbije čiji je garant lista "Aleksandar Vučić - Za našu decu". Ukazali su nam poverenje, kako za vođenje Srbije, tako i gotovo svih beogradskih opština. 

Pred nama je mnogo zadataka kako bi deca i u Beogradu i u Srbiji imala što bolju i sigurniju budućnost i zato već danas nastavljamo da radimo na postizanju ovih ciljeva.

Poverenje ćemo građanima prestonice uzvratiti, nastavljajući da zajedno sa njima i samo za njih, radimo još energičnije i odgovornije na otvaranju novih radnih mesta i fabrika, izgradnji puteva i infrastrukture, vrtića, škola i bolnica, povećanju plata i penzija i stvaranju Beograda kao mesta za još lepši i kvalitetniji život.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading