BLAMAŽA SERGEJA NA IZBORIMA! Ostao daleko ispod cenzusa pa poručio: Ništa se apokaliptično nije desilo!

Autor: Tanjug

Vesti

21.06.2020

20:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pokret slobodnih građana, bez obzira na to što nisu prešli cenzus i ušli u parlament Srbije, nastaviće da se bori da, kako je rekao predsednik tog pokreta Sergej Trifunović, izleče "bolesno društvo“ u našoj zemlji i istakao da se ne kaju što su se odlučili za učešće na izborima umesto bojkota.

RepublikaFoto: e-stock/Miloš Rafailović
Sergej Trifunović

Trifunović je nešto posle 22.00 časa se obratio novinarima u štabu gde su prisatalice i članovi PSG-a čekali rezultate izbora i naveo da bi da su dobili i osam odsto i ušli sa 18 poslanika u Narodnu skupštinu, rekao svima da nemaju šta da slave, kao i sada.

- Ovaj pokret će nastaviti da se bori za ono što za šta oseća da treba da se bori. Svestan sam da je ta borba teška, ali ovaj čovek (Aleksandar Vučić) je uništio politički život u Srbiji. Ovo društvo je bolesno i mi ćemo se jako boriti da ga ozdravimo - poručio je Trifunović.


Istakao je da se ne kaju što su se odlučili za učešće na izborima umesto bojkota i da 90 odsto ljudi u PSG-u do sada nikada nisu bili u politici.

Trifunović se zahvalio svim ljudima koji su, kako kaže, ginuli u „suludoj kampanji“ koja će se izučavati kako je ocenio, kako ne treba da se radi.

Član Predsedništva PSG-a Pavle Grbović ocenio je da večeras niko iz opozicije ne može da bude zadovoljan jer kako je naveo, bojkot nije uspeo, PSG nije ušao u Skupštinu.

Grbović je kazao i da je u opštinama gde je opozicija mogla da pobedi, bojkot najviše uspeo.

Prema njegovim rečima, PSG se ni kada je odlučio da izađu na izbore nije rukovodio brojkama, a sada će morati da razmisle za što su rezultati takvi kakvi jesu.

- Ovo nije rezulatat kojim možemo da budemo zadovoljni, ali ništa apokaliptično se nije desilo - kazao je Grbović.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading