SERGEJ ŠOJGU DOPUTOVAO U BEOGRAD

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

20.10.2017

08:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar odbrane Ruske Federacije Sergej Šojgu doputovao je danas u Beograd, gde će prisustvovati obeležavanju Dana oslobođenja Beograda u Drugom svetskom ratu i prikazu operativnih sposobnosti Vojske Srbije "Oslobođenje 2017".

RepublikaFoto: Tanjug/R. PRELIĆ
Sergej Šojgu (levo) sa Aleksandrom Vulinom vrši smotru počasnog stroja Garde Vojske Srbije

Šojgua je na beogradskom aerodromu "Nikola Tesla", uz najviše državne i vojne počasti, dočekao ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin.

Pred ministrima Vulinom i Šojguom bio je postrojen počasni stroj Garde Vojske Srbije i intonirane himne Ruske Federacije i Republike Srbije u izvedbi Reprezentativnog orkestra Garde, saopštilo je Ministarstvo odbrane.

Svečanom dočeku ministra Šojgua prisustvovali su i ambasador Ruske Federacije u Beogradu Aleksandar Čepurin, državni sekretar u Ministarstvu odbrane Aleksandar Živković, pomoćnik ministra odbrane za politiku odbrane Milan Mojsilović, načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Ljubiša Diković i komandant Kopnene vojske general-potpukovnik Milosav Simović.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
jovan

20.10.2017 09:20

Dobrodošao, ruski zmaju!