Hašim Tači ipak odlučio da se vidi s Lajčakom!

Autor: kosovo-online.com

Vesti

16.06.2020

14:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Kosova Hašim Tači sastaće se danas u 17 sati sa specijalnim predstavnikom EU za dijalog između Kosova i Srbije Miroslavom Lajčakom, saopštila je Kancelarija predsednika.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Hašim Tači

- Predsednik Kosova Hašim Tači sastaće se danas sa specijalnim predstavnikom EU za dijalog Miroslavom Lajčakom. Sastanak će biti održan u 17 sati, u kancelariji predsednika - navodi se u saopštenju kancelarije.

Lajčak je danas krenuo iz Švajcarsku na Kosovo, jer je juče bilo nemoguće otputovati u Prištinu zbog komplikacija sa letovima iz Ciriha, prenosi Gazeta Ekpres.

Tači je jutros na konferenciji za novinare rekao da ne zna da li će da se sretne s Lajčakom kada stigne na Kosovo, već da će njegov tim komunicirati sa timom izaslanika EU kako bi razumeo razlog njegove posete.

Tokom posete Kosovu, slovački diplomata će se sastati sa predsednicom Skupštine Kosova Vjosom Osmani u 17.45 sati u zgradi parlamenta. Lajčak će se takođe sastati sa premijerom Hotijem u 18.30 sati u zgradi vlade, prenosi Gazeta Ekspres.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading