STEFANOVIĆ U MIRIJEVU: Garantujemo nastavak infrastrukturnih projekata

Autor: Tanjug

Vesti

13.06.2020

16:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik beogradskog odbora Srpske napredne stranke Nebojša Stefanović poručio je danas u Mirijevu da samo glas za listu „Aleksandar Vučić - Za našu decu" garantuje nastavak rada na velikim infrastrukturnim projektima.

RepublikaFoto: Republika
Nebojša Stefanović

- Važno nam je da se jednako vodi računa o svakom delu Srbije, o svakom delu Beograda i svakom naselju. Samo glas za listu „Aleksandar Vučić - Za našu decu“ može da pomogne da brže realizujemo velike infastrukturne projekte, da građani i ovde u Mirijevu i u svakom drugom naselju, osećaju brigu vlasti o njima, brigu o izgradnji infrastrukture, ali i svega drugog što je važno za normalan život građana - istakao je Stefanović, dodajući da glas za grupe građana i male koalicije znači da samo ljudi na tim listama imaju korist, jer oni nemaju kapacitet da pomognu građanima.

Stefanović se osvrnuo i na ono što je prethodnih godina vlast na Zvezdari, koju je predvodila Srpska napredna stranka, učinila za građane.

RepublikaFoto: Republika

- Posebno mi je drago što naša lista „Aleksandar Vučić - Za našu decu" posebnu pažnju obraća na Mirijevo, jer je ovo naselje u prethodnim decenijama bilo prilično zapostavljeno. Poslednjih nekoliko godina, dolaskom Srpske napredne stranke na vlast, imali smo priliku da vidimo intenzivnije ulaganje u opštinu Zvezdara, ali svakako da imamo još mnogo toga da uradimo - naglasio je Stefanović.

On je rekao da je, pored rekonstrukcije škola i vrtića, ostalo i dosta puteva koji moraju da se urade.

- U planu je i da se uradi centar u Mirijevu, u kojem bi bilo i sedište mesne zajednice, vatrogasno-spasilačko odeljenje, a razgovaraćemo sa nadležnima i da se otvori ambulanta. Time bi mesna zajednica mogla da ugosti žitelje ovog kraja i da im obezbedi prostor u kome mogu da se okupljaju, da imaju kulturne sadržaje, kako bi ovo naselje moglo da pokaže da nije samo spavaonica - zaključio je Stefanović. 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading