Vozači OPREZ! Obustava saobraćaja na OVOJ deonici auto-puta, usled izvođenja radova

Autor: Tanjug.rs, republika.rs

Vesti

13.06.2020

07:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

JP "Putevi Srbije" saopštili su da će na auto-putu E-75 - biti izvođeni radovi na demontaži portala u dužini od 100m, u voznoj i zaustavnoj saobraćajnoj traci, 14. juna.

RepublikaFoto: Tanjug/D. GOLL
Foto: Ilustracija

Dinamika će biti: Od 08.00 do 11.00 časova smer Niš- Beograd, na petlji "Batočina", od 11.00 do 14.00 časova, smer Beograd-Niš, na petlji "Batočina", od 14.00 do 17.00 časova, smer Beograd-Niš, na petlji "Mali Požarevac".

Doći će i do kratkotrajnih obustava saobraćaja u trajanju od 15 minuta.


Usled aktiviranja klizišta i oštećenja na kolovozu postavljena je privremena saobraćajna signalizacija, i sabraćaj se odvija usporeno, na delu Obilaznice oko Beograda, posle kružnog toka u Resniku ka motelu "1000 ruža".

Zagrađe - Gornji Milanovac - radovi na mostu preko potoka Garibovac - Lukića most, do 1. jula. Radovi se izvode na levoj strani mosta, a saobraćaj se preusmerava na desnu stranu mosta i odvija se dvosmerno.

Aljinovići - Sjenica - radovi na pojačanom održavanju do 15. juna . Radovi se izvode, pod saobraćajem, uz adekvatnu saobraćajnu signalizacijbez zadrzavanja u i opremu.

Pakovraće (Markovica) - Užice - radovi na pojačanom održavanju, uz naizmeničnio propuštanje vozila. Planirani rok završetka radova je 30. juna.

Na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

Prema informacijama Uprave granične policije u 07.45 časova na graničnim prelazima nema zadržavanja vozila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading