Vesić: Nikada se nijedan političar, u bilo kojoj demokratskoj zemlji, nije ponašao bednije od Đilasa!

Autor:

Vesti

12.06.2020

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Videli smo svi danas kako se Dragan Đilas javio da demantuje da on lično stoji iza hajke protiv Danila Vučića, sina predsednika. To on uvek radi. Pusti svoje plaćenike da vode hajku protiv nekoga, da prete ili da prave haos na ulici, a potom se javlja i priča kako to 'osuđuje'. Običan licemer. Napada tuđu decu, a pre samo mesec i po dana je plakao i izmišljao da neko napada njegovu", kaže zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić.

RepublikaFoto: Grad Beograd
Goran Vesić

On dalje navodi da je Đilas "novim napadom na sina predsednika Vučića ponovo pokazao da je spreman na sve ne bi li skrenuo pažnju na sebe i svoju propalu političku karijeru".

- Kao što je juče naredio svojim medijima da izmišljaju najgore laži o Danilu Vučiću tako su njegovi saradnici mesecima unazad pozivali na silovanje premijerke, na vešanje predsednika, na satanizaciju njegove porodice pa i na obračun sa decom, na paljenje knjiga. Đilas je spreman na sve pa i na to da uhodi sina predsednika, ugrožava mu bezbednost, crta metu na čelo i nezakonito ga snima. Da li treba da zaboravimo da su Đilasove pristalice i mediji kada je Danilo Vučić bio zaražen koronavirusom javno izražavali želju da završi na respiratoru. Nikada se nijedan političar u bilo kojoj demokratskoj zemlji nije ponašao bednije od Đilasa - tvrdi Vesić.

Po njegovim rečima, Danilo je kriv samo zato što je sin predsednika Republike.

Dva dana krvoločno divljaju nad nastarijim detetom predsednika Srbije. Vučić je Đilasu kriv jer je podigao Srbiju, uveo red u naše društvo, a u takvoj Srbiji Đilas više nema gde da krade, pa je logično da želi da je ruši, ciljajući upravo sina predsednika države, naravno, kako bi naudio samom Aleksandru Vučiću - poručuje zamenik gradonačelnika, i dodaje da "ako neko treba da nosi etiketu ozbiljnog kriminalca, onda je to svakako sam Dragan Đilas koji je za vreme svoje vlasti imao promet preko 600 miliona evra radeći sa državom". 

- Pozivam medije koji traže glavu sina predsednika Vučića, da se obrate svom sponzoru i da se pozabave njegovim kriminalnim delima. Jer, nije ovaj mladić nikakav kriminalac, već onaj ko se obogatio na državi Srbiji. A to je upravo Dragan Đilas - zaključuje Vesić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading