Vladanka Malović: Ološi, pokrijte se fašističkim ušima, imate više slika sa narko-dilerima nego Pablo Eskobar!

Autor:

Vesti

13.06.2020

05:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Član Predsedništva SNS Vladanka Malović oštro je reagovala na to što mediji bliski SZS pokrenuli hajku izmišljajući kriminalce u društvu Danila Vučića, a ćute o svojim vezama sa ljudima koji imaju debeli dosije.

RepublikaFoto: sns.org
Vladanka Malović

- Smeće bedno, umesto što lažeš kao džukela i od Vučićeve dece praviš mete, bolje ti je pokrij se tim fašističkim ušima jer ti i tvoja ološ ekipa imate više slika sa narko-dilerima nego Pablo Eskobar. Nego, šta ti radi ovaj talentovani ortak koji je osuđivan samo 14 puta? - napisala je ona na Tviter stranici SNS komentarišući fotografiju na kojoj se lider Dveri Boško Obradović grli sa Slavišom Prodanovićem, koji u dosijeu ima počinjenih čak 179 krivičnih dela.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (18)

Loading
Kika

13.06.2020 07:25

Tako je Vladanka! Treba im sasuti sve u lice kad su toliko bezočni u svojim lažima!

Sanja

13.06.2020 07:34

Ništa Vladanka nije pogrešno rekla, sve je to ološ do ološa, znaju da pljuju pošten i vredan rad i trud našeg predsednika i njegovu porodicu, a svoja zlodela, kriminal, lopovluk, bezobrazluk, huliganstvo, su zaboravili....Narod nije.

BozaB

13.06.2020 07:41

Licemeri iz opozicije "zaboravljaju" da pomenu da su im narko dileri kumovi, suraci, prijatelji.

danica

13.06.2020 09:36

Kisa ce , nekom ne odgovara? Ma Vucic je poslao oblake....