Od Vučićeve dece praviš mete, a imaš više slika sa dilerima nego Pablo Eskobar!

Autor:

Vesti

12.06.2020

13:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider Dveri i jedan od najagresivnijih pristalica Saveza za Srbiju Boško Obradović na Tviter nalogu ne prestaje da napada predsednika Srbije Aleksandra Vučića!

RepublikaFoto: Tanjug/Sava Radovanović
Boško Obradović

- A da li ste osudili kriminal i korupciju u vrhu vlasti? Da li ste otkrili kako je najveća plantaža marihuane u Evropi normalno funkcionisala u sred Srbije u Jovanjici? Da li je normalno da se predsednikov punoletni sin druži sa kriminalcima? Da li je zabranjeno da se o tome priča - pitao se Obradović, a ubrzo je stigla i reakcija Srpske napredne stranke koja je ošto osudila skandalozne izjave deklarisanog fašiste!

- Smeće bedno, umesto što lažeš kao džukela i od Vučićeve dece praviš mete, bolje ti je pokrij se tim fašističkim ušima, jer ti i tvoja ološ ekipa imate više slika sa narko dilerima nego Pablo Eskobar. Nego, šta ti radi ovaj talentovani ortak koji je osuđivan samo 14 puta? - piše na zvaničnom Tviter nalogu SNS, gde su i objavljene slike na kojima se vidi Obradović sa okorelim kriminalcima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (15)

Loading
Srećko

12.06.2020 14:02

Šta reći za ovakvog čoveka jednostanvo nemam reči.

Zoran

12.06.2020 14:03

Sramno ponašanje opozicije.

Verica

12.06.2020 14:13

Ko gubi ima pravo da se ljuti,ali nema pravo da vredja i napada pobednika i njegovu porodicu.

Mara

12.06.2020 14:19

To si kriminalci, na sve su spremni!