Dačić o Kosovu na predizbornom skupu u Sava centru: Priština može da vara koliko hoće, ali sa lošim kartama ne može ništa da se uradi

Autor: Tanjug

Vesti

11.06.2020

18:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Nema stabilnosti Srbije bez jakog SPS", izjavio je večeras lider socijalista Ivica Dacicć na predizbornom skupu u Sava centru i dodao da ta stranka ima postojane i jasne stavove koji su izraženi u ideji levice, ali i patriotizmu koji je dokazan delima.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Ivica Dačić

Dačić je rekao da je Srbija preokrenula dijalog sa Prištinom zbog toga što su različite zemlje počela da povlače priznanje Kosova.

- Ja sam zahvalan Aleksandru Vučiću zato što nam je dozvolio to da radimo - rekao je Dačić i svojim članovima poručio da moraju da se bore za svoju ideju.


- Mislite da je meni bilo lako kad idem da jurim da neke zemlje za koje ne znate gde se nalaze povuku priznanje Kosova. Niti ima rominga tamo…da me otme neko tamo, ne biste ni znali…Ili vi dođete tamo, a Amerikanci ih već zvali da ne povuku priznanje - rekao je Dačić.

Kako je dodao, Srbija se zbog povlačenja priznanja Kosova vratila za pregovarački sto sa boljim kartama u rukama, a Albanci u Prištini su, kaže, sada dobili loše karte.

- Mogu da varaju koliko hoće, ali sa lošim kartama ne može ništa da se uradi - naveo je Dačić.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading