VULIN IZ TITELA PORUČIO: Možemo u opoziciju, ali ne možemo sa strankama DOS

Autor: Republika

Vesti

11.06.2020

15:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Pokret socijalista može da bude na vlasti, može da bude u opoziciji, ali PS nikada ne bi bio sa strankama DOS-a i PS će uvek biti tu za naše saborce iz SNS-a i Aleksandra Vučića", rekao je predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin na skupu svoje partije u Titelu.

RepublikaFoto: Tanjug/MINISTARSTVO ODBRANE
Aleksandar Vulin

Vulin je kazao da PS na lokalne izbore u Titelu izlazi samostalno i izrazio svoje uverenje da će se nakon dobrog izbornog rezultata, SNS i PS zajedno izboriti da Titel postane bolji.

- Pokret socijalista u Titelu izlazi samostalno, ponudili smo građanima listu koju predvodi Vladimir Soro, pošten, hrabar čovek, iskreni levičar, koji svoja opredelenja i uverenja nikada nije menjao.

On je čovek koji voli svoje mesto, svoju sredinu i koji će, sigurni smo, nakon dobrog rezultata zajedno sa našim koalicionim partnerima iz Srpske napredne stranke učestvovati u upravljanju ovom opštinom, učestvovati u svemu onome što je potrebno da Titel bude bolji i zato smo tu da pomognemo- naveo je Vulin.

Lider PS-a je rekao da njegova partija može da bude i na vlasti i u opoziciji, ali da nikada neće biti sa partijama DOS-a i dodao da će on i njegov PS uvek biti tu za svoje saborce iz SNS-a i Vučića.

- Pokret socijalista može da bude na vlasti, može da bude u opoziciji, ali PS nikada ne bi bio sa strankama DOS-a i PS će uvek biti tu za naše saborce iz SNS-a i Aleksandra Vučića.

- Mi ne delimo fotelje, mi delimo uverenja, mi ne delimo vlast, mi delimo borbu, mi verujemo u bolju i pravedniju Srbiju i zato smo tu zajednono sa našim prijateljima iz SNS-a i našim prijateljem Aleksandrom Vučićem. Uvek ćemo se boriti za Srbiju koja je vojno neutralna, koja je socijalno pravedna i Srbiju koja brine o svima - istakao je Vulin.

Vulin je pozvao građane Titela da 21. juna izađu na izbore u što većem broju.

- Pokret socijalista i ja vas pozivamo da na republičkim i pokrajinskim izborima glasate za listu koju predvodi Aleksandar Vučić, a ovde u Titelu da se opredelite za svog komšiju i sugrađanina Vladimira Sora- rekao je Vulin u Titelu.

Kandidat za Pokrajinskog poslanika i nosilac liste Pokreta socijalista u Titelu Vladimir Soro zahvalio se predsedniku PS-a Aleksandru Vulinu na ukazanom poverenju i podršci i istakao da je siguran da će nakon lokalnih izbora, zajedno sa SNS-om, Pokret socijalista učiniti sve da Titel postane bolje mesto za život.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading