HAOS U STUDIJU! Zukorlić: Ovo je kao da me je pudlica uhvatila za nogavicu! Đurđević: Ne možete da mi držite lekcije!

Autor: Republika

Vesti

11.06.2020

07:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jutarnji program na TV Pink obeležila je žestoka rasprava između Muamera Zukorlića i Milice Đurđević!

RepublikaFoto: Printscreen/TV Pink
Muamer Zukorlić i Milica Đurđević

Razmena mišljenja postala je veoma žestoka, a razmena argumenata i neslaganje po mnogim pitanjima su kulminirale kada je Zukorlić zaključio da ne može da govori od svoje sagovornice koja je za njega imala određena pitanja.

- To je kao kad vam neko pusti neku pudlicu da vas uhvati za nogavicu i ne pušta. Vi ste polufabrikat i veštački stvoreni neonacionalizam u Srbiji. Vi govorite neistine i pominjete cepanje zemlje - rekao je Muamer Zukorlić.

- Vaša ideologija je autonomija za Rašku koju nazivate Sandžakom i to je jedina istina. Ja sam vas pitala da li je za vas Aćif Efendija heroj, a vi izbegavate da mi odgovorite - odbrusila je Đurđevićka.

- Mnogi su mi rekli da ne dolazim ovde jer vi niste dorasli meni i debati na jednom pristojnom nivou, ali ja sam ipak došao, da bih odgovorio na pitanja i da bi razgovarali - rekao je Zukrlić. 

- Vi niste moj profesor i ja nisam došla da mi vi držite lekcije u emisiji. Ja smem da kažem šta mislim - rekla je Milica Đurđević i dodala:

- Mi želimo da u Skupštini Srbije branimo integritet Srbije i da branimo Kosovo - zaključila je ona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading