Samardžić objasnio akademiku šta znači metla! Ovaj mu pominjao oca?

Autor: Republika

Vesti

11.06.2020

07:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Akademik Dušan Teodorović i profesor istorije Nikola Samardžić isprozivali su se preko Tvitera povodom najave gostovanja akademika na TV N1.

RepublikaFoto: N1/Nova S/printskrin
Dušan Teodorović / Nikola Samardžić

Samaržić je iznad najave gostovanja, napisao "Metla". Međutim, Teodoroviću nije bilo jasno o kojoj se metli radi s obzirom da kako je napisao, ne pripada koaliciji s istim imenom, koju inače vodi DSS. Samaržić je ubrzo objasnio akademiku o kakvoj se tačno metli radi. Teodorović je zatim je nastavio da "podbada", pominjući vreme od pre 30 godina, verovatno aludirajući na period kad je član SANU bio Nikolin otac, Radovan Samardžić (1922-1994).

- Kolega Samardžiću, Pitanja glase: (1) Da li Vi to mene svrstavate u koaliciju "Metla"; (b) Da li želite metlom da me počistite sa akademske scene? Srdačan pozdrav - upitao je Teodorović Samardžića.

- N1 nije akademska scena, ali je Metla mindset, i u Akademiji, ali to već bolje znate. Srdačan pozdrav - odgovorio je Samardžić.

- Ne, nije mindset u Akademiji. Možda, pre trideset godina, kada su neki drugi ljudi bili članovi. Srdačan pozdrav - dodao je Teodorović.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading