Palma: Lokalna samouprava treba da brine o građanima

Autor: Tanjug

Vesti

10.06.2020

21:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nama nisu prioriteti kupovina automobila iz budžeta i putovanja bez rezultata, već to da gradski funckioneri primaju građane, da se budžet puni novcem koji će korisiti građanima i da se stvore uslovi da mladi, koji su budućnost ove zemlje, imaju posao za koji su plaćeni, rekao je predsednik Jedinstvene Srbije (JS) Dragan Marković Palma na današnjem predizbornom skupu u Aleksincu predstavljajući program za lokalne samouprave.

RepublikaFoto: Tanjug
Dragan Marković Palma

Posle mnogo godina, na jednoj izbornoj listi nalaze se Socijalistička partija Srbije i Jedinstvena Srbija, rekao je Marković i dodao da to predstavlja jaku sinergiju.

Marković je rekao da on i predsednik SPS-a Ivica Dačih sarađuju već 12 godina, da se nisu nikada posvađali i da očekuje i da tako uspešno rade i lokalni odbori.

Mi imamo najbolji program za lokalnu samoupravu, naglasio je Marković i dodao da su ga realizovali tamo gde imaju veliki broj odbornika i izrazio nadu da će im se prilika za to pružiti i u Aleksincu.

- Članovi gradskog veća ne mogu da primaju plate, odbornici ne mogu da imaju dnevnice. Moraju da imaju radno mesto, a novac na koji imaju pravo treba da puni budžet koji će koristiti građani - pojasnio je Marković i dodao da treba pomoći poljoprivrednim proizvođačima, tako što će biti oslobađeni od poreza za poljoprivredno zemljište, da imaju bepslatne tezge na pijaci...

Penzioneri i đaci treba da se voze besplatno, treba da se šteddi, pa da se pomogne onima koji nemaju, rekao je Marković i dodao da su mladi ljudi budućost ove države.

- Kažu: ''Mi se zalažemo za veštačku pamet'', a mi imamo najpametnije omladince u svetu i njih treba da stimulišemo da rade u Srbiji i da za to budu plaćeni. Nećemo da nas roboti služe u Srbiji, hoćemo da naša deca imaju priliku da rade, za njih se borimo -  istakao je Marković na predizbornom skupu u Aleksincu.



 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading