Vulin u Lazarevcu: Srbija nikada više ne sme biti tajkunska država!

Autor: Tanjug

Vesti

10.06.2020

18:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Pokreta socijalista (PS) Aleksandar Vulin izjavio je danas da je politička stabilnost preduslov za razvoj i napredak Srbije, te da bez nje neće biti ni ekonomske, ni vojne, ni diplomatske snage. Vulin je u Lazarevcu prilikom obraćanja članovima PS-a i gostima iz SNS-a kazao da on i stranka koju vodi snažno podržavaju ekonomsku i nacionalnu politiku Aleksandra Vučića.

RepublikaFoto: Tanjug/D. BANDA
Aleksandar Vulin

Kako se navodi u saopštenju, Vulin je istakao i da Srbija nikada više ne sme biti “tajkunska država koja je sprovela pljačkašku privatizaciju, kao za vreme DOS-a”.

PS je, ističe, partija koja se aktivno zalaže za socijalnu pravdu i koja nikada nije propustila da kaže da Srbija ne sme da bude tajkunska, kao i da je pljačkaška privatizacija nešto najstrašnije što je pogodilo našu zemlju.


- Pokret socijalista je kako socijalno, tako i nacionalno odgovorna partija i zato snažno podržavamo ekonomski program predsednika Vučića, kao i njegovu nacionalnu politiku zaštite Srba i njihovih nacionalnih interesa u Srbiji i van njenih granica - naveo je Vulin.

Lider PS-a je napomenuo da u javnom sektoru neće biti nikakvih otpuštanja i istakao da je država pokazala da je u stanju da brine o građanima u svakom momentu.

- Neće biti nikakvih lomova i rezova u našem javnom sektoru, plate nisu smanjene, tri minimalca su obezbeđena, država je pokazala da je u stanju da brine i da hoće da brine o svakom našem građaninu - rekao je Vulin.

Naveo je da će se Srbija izboriti i sa ekonomskim posledicama korona virusa i podsetio na čvrsto opredeljenje predsednika Vučića da nastavimo da se ekonomski razvijamo.

Vulin je pozvao građane da izađu na izbore u što većem broju i izrazio očekivanje da će stati uz Vučićevu politiku.

- Očekujem od građana da nas podrže, da budu uz politiku predsednika Vučića. Očekujem veliku i ubedljivu pobedu i samo vas molim, izađite na izbore u što većem broju, jer ako bude bila mala izlaznost, odmah ćete imati one koji će to zloupotrebiti i preneti politiku na ulice, a to ne smemo da dopustimo - rekao je Vulin.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading