Šef odseka za suzbijanje kriminala u Paraćinu sprema tužbu protiv Paunovića

Autor:

Vesti

09.06.2020

15:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Povodom tvrdnji predsednika opštine Paraćin Saše Paunovića da učestvuje u pretnjama i ucenama privrednika i kandidata za izborne liste u ovom gradu, šef odseka za suzbijanje kriminala u Policijskoj stanici u Paraćinu Bojan Aćimović ističe da je šokiran lažnim optužbama i najavljuje da će podneti privatnu tužbu protiv Paunovića.

RepublikaFoto: facebook.com/Saša Paunović
Saša Paunović

- Zaposlen sam u Ministarstvu unutrašnjih poslova već 24 godine i nikada nisam doživeo da neko ovako bestidnim lažima, bez ikakvog osnova, kalja moje ime i ugled, koje sam gradio već više od dve decenije poštenim policijskim radom. Odgovorno tvrdim da u životu niti sam lično upoznao niti ostvario bilo kakav kontakt sa Darkom Jovanovićem i Daliborom Šćekićem, za koje Paunović navodi da su koordinatori Srpske napredne stranke, a kamoli da sam sa tim ljudima išao nekome da pretim za koga treba da glasa i na čijoj listi treba da bude - kaže Aćimović. 

On navodi i da potpuno nasuprot Paunovićevim tvrdnjama ima čak i dugogodišnje prijatelje upravo sa Paunovićeve liste, ali da se kao policijski službenik nikada nije bavio politikom, niti je na bilo koji način učestvovao u političkim aktivnostima, a još manje nekome pretio zbog izbora. 

- Svoj posao obavljam časno i pošteno i nemam nijednu mrlju u svojoj dugogodišnjoj karijeri. Zato će Paunović sve laži koje je izrekao o meni, bez ikakvog osnova, imati priliku da dokaže na sudu - navodi Aćimović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading