Šta vam je poenta gospodo? Da sklonite Vučića iz kampanje? Đukanović raskrinkao licemerje dežurnih hejtera

Autor: alo.rs, Republika

Vesti

08.06.2020

22:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poslanik SNS Vladimir Đukanović reagovao je na zahtev Biroa za društvena istraživanja (BIRODI) i Udruženog građanskog pokreta (UGP) da Regulatorno telo za elektronske medije preispita i zabrani emitovanje svih spotova u kojima se Aleksandar Vučić pojavlje "bez jasno navedene funkcije, jer su takvi spotovi u suprotnosti sa zakonom".

RepublikaFoto: printscreen/N1
Vladimir Đukanović

- Šta vam je poenta gospodo? Da sklonite Vučića iz kampanje? Da li je moguće da vam toliko smeta? Odvratne su mi licemerne priče kada se pozivate na gluposti tipa - on je predsednik, ovo su parlamentarni izbori. Pa šta? On je i predsednik SNS i svakako da će učestvovati u kampanji - napisao je on na svom Tviteru i dodao da je priča o zabrani "funkcionerske kampanje" licemerna i lažna.

- Ona služi samo da se eliminiše iz kampanje onaj ko vam smeta, a to je u ovom slučaju Vučić, tim pre jer ranije nikada niste reagovali kada je Tadić mazio telad po štalama ili bio direktan učesnik lokalnih kampanja - dodao je Đukanović.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (47)

Loading
vojkan

09.06.2020 07:05

Rezultati ,zalaganje ,poverenje i poštovanje..sve to njih boli..

Nemanja

09.06.2020 07:10

Da smisle plan i program razvoja Srbije neznaju ali da smisle takve i slične drske i bezobrazne stvari znaju i smišljaju ih svakodnevno.

Aska

09.06.2020 07:27

Zao mi je,ali Vucica ne mozete da izbacite iz kampanje! Lakse vam je da odmah prihvatite poraz!

Jelena

09.06.2020 07:38

Rezultati rada Vucica su evidentni i niko ne moze to da ospori. Opozicija nema nikakve argumente.