Bajtović: Za rešavanje otvorenih pitanja biće potrebno nacionalno jedinstvo

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

08.06.2020

20:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpredsednik socijalista i direktor "Srbijagasa" Dušan Bajatović ocenio je da će rezultat narednih izbora biti da će Aleksandar Vučić ostati dominantna politička ličnost, SNS će uzeti veliki broj glasova, ali i da bez SPS ne može biti političke stabilnosti i jedinstva u Srbiji.

RepublikaFoto: Tanjug/J. Pap
Dušan Bajatović

- Siguran sam da vreme koje je pred nama nosi izazove rešavanja otvorenih nacionalnih pitanja KiM, RS, odnosa u regionu i potencijalne ekonomske krize. Za rešavanje tih pitanja, bez obzira na pojedinačnu političku snagu, biće potrebno nacionalno jedinstvo. Osim toga potrebno je obezbediti političku stabilnost u Srbiji. Teško mi je da zamislim da je moguce izgraditi takvu političku poziciju bez aktivnog ucešca SPS - rekao je Bajtović za Novosti.

Bajatović povodom nekih iznetih sumnji da bi SPS mmogao da se prikloni opoziciji ako im se za to ukaže prilika kaže da je potpuno nebitno "ko je na koga lokalno ljut u odnosu na izazove koji su pred Srbijom".

Na pitanje koji bi rezultat koalicije SPS-JS bi za njega bio uspeh, kaže da SPS nema potrebu da se brendira jer je to stranka koja traje.

Ciljevi su im da osvoje što veći broj glasova i da obnove i reorganizuju partiju, a kako kaže, izborni proces je idealna prilika za to i zadovoljan je koliko su uradili po tom pitanju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading