SUMNJIVA POSLA DRAGANA ĐILASA! Orlić: Bahati tajkun stekao milione muljačinom u politici!

Autor:

Vesti

07.06.2020

07:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Član Predsedništva Srpske napredne stranke Vladimir Orlić kaže da je Dragan Đilas kada je ušao u politiku prijavio kuću koja je bila na ime njegove žene, polovan auto i 74.000 evra ušteđevine, te da iako tvrdi da je bogatstvo stekao u Češkoj, Đilasov vrtoglavi uspon kreće tek od ulaska u politiku.

RepublikaFoto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ
Vladimir Orlić

- Preko funkcije, samo za njega izmišljene pozicije direktora Narodne kancelarije Borisa Tadića, republičkog ministra i konačno položaja gradonačelnika Beograda, gospodara života i smrti naše prestonice, Dragan Đilas je preko svojih firmi poslovao sa RTS i preprodavao reklamne sekunde po povlašćenim cenama. Poslovao je i sa Studiom B u vreme kada je bio gradonačelnik, ali i sa brojnim drugim javnim preduzećima i republičkim ustanovama. Samo od poslova sa Telekomom Đilasove firme su prometovale 30 miliona evra - istakao je Orlić.

Tako je Đilas završio poslovne i političke poduhvate sa 25 miliona evra imovine i to one koju je sam prijavio i priznao.

Prema Orlićevim rečima Dragan Đilas uspešni preduzetnik iz Češke ne postoji, već postoji isključivo Dragan Đilas bahati tajkun, koji je svoje silne milione stekao upravo u vreme kada se nalazio na vlasti i upravo od tog boravka na vlasti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (24)

Loading
vojkan

07.06.2020 07:34

Đilas je najveći lopov i manipulator.

Milovan

07.06.2020 07:36

Djilas je imao puno mutnih radnji za vreme svoje vladavine. Doćiće to na naplatu.

TM

07.06.2020 08:08

Stekao je protivzakonito!

Veljko

07.06.2020 08:22

Svima nam je jasno kako je Đilas došao do ogromnog bogatstva. Bio je blizu državnoj, odnosno gradskoj kasi a tu je on maher, da prelije sredstva u privatne džepove.