Vulin i Laban razgovarali sa članovima PS-a u Subotici

Autor: Republika

Vesti

06.06.2020

15:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin i gradonačelnik Subotice i funkcioner SNS-a Bogdan Laban danas su razgovarali sa članovima PS-a u Subotici.

RepublikaFoto: mod.gov.rs
Aleksandar Vulin

Sa sastanka je poručeno da je neophodno sačuvati političku stabilnost, da građani Srbije 21. juna moraju da izađu u što većem broju na izbore i da oni čvrsto veruju da će građani podržati listu koju predvodi Aleksandar Vučić. 

Lider PS-a Aleksandar Vulin je kazao da Srbija mora da sačuva političku stabilnost i da 21. juna građani Srbije biraju upravo između političke stabilnosti i avanture u koju bi nas odvela opozicija. 

-Da bi Srbija mogla da ostane vojno neutralna, da bi mogla da se bori za socijalnu pravdu, da bi Srbija mogla da štiti Srbe bez obzira gde oni žive, mora da sačuva političku stabilnost. 

Dvadesetprvog juna biramo između nastavka političke stabilnosti i biramo između avanture u koju bi nas odvela sadašnja opozicija- istakao je Vulin. 

Lider PS-a je napomenuo da je izuzetno važno da građani 21. juna izađu na izbore u što većem broju, da daju svoj glas i nastave da se bore za stabilnu i sigurnu Srbiju. 

- Dvadesetprvog građani Srbije moraju da izađu u što većem broju. To je način da svako od nas učini ono najvažnije i najdragocenije za svoju zemlju, za svoju Srbiju, da da svoj glas, da odluči i da nastavi da se bori za stabilnu, sigurnu i uspešnu Srbiju- naveo je Vulin. 

Vulin je ocenio da je Vučić ujedinio Srbiju i da sada građani treba da se opredele i izađu na izbore u što većem broju. 

On je dodao da građani Srbije treba da podrže listu koju predvodi Aleksandar Vučić zato što je to jedini i siguran način da Srbija nastavi da se razvija i jača. 

- Predsednik Aleksandar Vučić je ujedinio Srbiju, okupio nas je, okupio je ljude oko ideje vojne neutralnosti, okupio nas je oko uspešne i zaposlene Srbije. 

Sada svi građani Srbije treba da se opredele, da izađu na izbore i da u što većem broju podrže listu koju predvodi Aleksandar Vučić. To je jedini i siguran način da Srbija nastavi da napreduje, da nastavi da se razvija, da nastavi da jača, da nastavi da bude sve bolje mesto za život- poručio je predsednik PS-a Aleksandar Vulin iz Subotice. 

Gradonačelnik Subotice i funkcioner SNS-a Bogdan Laban pozvao je sve građane Subotice da 21. juna izađu na izbore i da podrže listu Aleksandar Vučić- Za našu decu kako bi Srbija mogla da nastavi da se gradi i razvija i kako bi naša deca imala izvesnu budućnost u Srbiji. 

- Pozivam građane Subotice da 21. juna izađu na izbore i podrže listu Aleksandar Vučić- Za našu decu, zato što hoćemo da nastavimo sa projektima koje smo započeli i da imamo izvesnu budućnost. 

U poslednje tri godine Subotica je veliko gradilište, mnogo je uloženo u Suboticu. Završili smo obilaznicu oko Subotice, sada završavamo i pozorište, a uskoro krećemo sa rekonstrukcijom stadiona i bolnice. 

- Zahvaljujući Aleksandru Vučiću nastavićemo da još više ulažemo i gradimo - kazao je Laban. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading