(FOTO) Gradonačelnik Novog Sada u izdanju u kakvom ga do sada niste videli

Autor:

Vesti

06.06.2020

12:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević prisustvovao je turniru u basketu 3x3 u kojem je učestovalo osam ekipa, a time je obeležen kraj rekonstrukcije terena za košarku na teritoriji Mesne zajednice "Omladinski pokret" koja je i inicijator obnove terena u tom delu grada.

RepublikaFoto: Tanjug/J.PAP
Goran Vučević

- Naša strategija je da svugde gde možemo napravimo moderne sportske terene, da se ljudi bave sportom i provode vreme na otvorenom prostoru. Ovde imamo novi teren za basket tri na tri, po kojem je Novi Sad najpoznatiji grad na svetu, jer imamo dve najbolje ekipe, odnosno svetske prvake. Hvala predstavnicima Mesne zajednice i ljudima iz ovog kvarta, kao i donatoru koji je pomogao da se teren postavi. Nadam se da će ovde deca provoditi mnogo vremena i uživati - rekao je gradonačelnik Miloš Vučević.

Rekonstrukciju terena finansirala je firma "Vimekstim" tako što je donirala sredstva Uduruženju "Bute dobri" u iznosu od 894.680 dinara za radove, a inicijatori su bili članovi Mesne zajednice "Omladinski pokret". Dane Basta iz Udruženja "Bute dobri" istakao je da je Novi Sad poznat po sportskom duhu i izrazio nadu da će nove geneneracije ponići na novom terenu i naslediti prvake u basketu kada dođe vreme za to.

Predsednik Vučić svetskim moćnicima u lice rekao reči zbog kojih su stradali Kralj Aleksandar i Svetozar Marković

Ovom sportskom danu prisustvovali su i član Gradskog veća za sport Ognjen Cvjetićanin, pokrajinski sekretar za sport i omladinu Vladimir Batez, Nenad Pagonis, kao i mnogobrojni poznati sportisti.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading