Sergej Trifunović: Sporazum sa narodom je napravljen da bi se Đilas i Jeremić sprečili da ponovo prave iste svinjarije na vlasti!

Autor: nova.rs, Republika

Vesti

06.06.2020

06:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider PSG Sergej Trifunović rekao je da se potpisivanjem Sporazuma s narodom nije obavezao na bojkot, već da će se boriti protiv vlasti.

Foto: Tanjug/F. KRAINČANIĆ
Sergj Trifunović

- Taj sporazum je nastao da bi se sprečili ljudi koji su, poput Jeremića i Đilasa, već bili na vlasti da ponove iste svinjarije. Ja nikada nisam bio na vlasti. Pre deset meseci sam pitao šta treba da se radi, šta je kampanja bojkota i nisam dobio odgovor. Gospoda su samo jednom orosila dupeta i otišla do Mladenovca da lepe nalepnice. Jeremić čeka da Vučić završi Kosovo, kao da mi imamo vremena da čekamo - rekao je Trifunović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (42)

Loading
gana

06.06.2020 07:07

Do juce su jos bili zajedno, danas vec pljuju jedni na druge. Slika nase opozicije

Klara

06.06.2020 07:07

Prvo ste zajedno,sada se pljujete uzas i ste svi iz opozicije

Stevan

06.06.2020 07:13

Oni se ne mogu dogovoriti između sebe a kamoli s narodom

Ilija

06.06.2020 07:28

Do juce su se ljubili i lizali,a sada pljuju jedni druge. Jos jednom su samo pokazali da opozicija nema ni obraza ,a sa politicke strane gledano ni plana.