(VIDEO) ZNAMO DA PREDSEDNIK MISLI NA NAS, ZATO IMAMO NADU: Pogledajte novi spot liste "Aleksandar Vučić - za našu decu"!

Autor: Republika

Vesti

05.06.2020

18:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpska napredna stranka objavila je novi predizborni spot u okviru kampanje za parlamentarne izbore koji će biti održani 21. juna.

RepublikaFoto: printscreen
Kadar i spota SNS

S obzirom na to da u nazivu liste naprednjaka stoji slogan "za našu decu", porodica i porodična tematika su u centru i novog spota.

- Danas smo srećni roditelji devojčice i dečaka. I sve o čemu smo maštali, ostvarilo se. Voleli bismo da imamo i treće dete. Mi danas znamo da je to moguće - kaže glavna akterka spota.

- Znam da predsednik misli na nas, zato imamo nadu - dodaje njen suprug.

Nema sumnje da su i ovim spotom naprednjaci podigli lestvicu kada je politički marketing u pitanju i da im svi ostali učesnici na političkom tržištu gledaju u leđa.

Pogledajte video.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

За срећну породицу. #ZaNasuDecu ??

A post shared by Александар Вучић (@avucic) on Jun 5, 2020 at 11:25am PDT

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (46)

Loading
Jela Kv

05.06.2020 19:07

Svaka čast predsedniče na svemu što činite za našu zemlju

Isidora

05.06.2020 19:09

Odlican spot. Deca su nase blago i nasa buducnost.

Tanjica

05.06.2020 19:12

Predsedniku Vucicu je stalo da mladi sto vise prosire porodicu,jer deca su nasa buducnost. On tezi da stvori Srbiju u kojoj ce porodice imati zelju da ostanu.

Danijela

05.06.2020 19:18

Najbitnije ulaganje u Srbiji je ulaganje u natalitet, i velika sredstva država treba da izdvoji za rešavanje tog pitanja.