Đurić: Možemo da se pohvalimo pred svojom decom zbog svega što smo im ostavili

Autor: Tanjug

Vesti

05.06.2020

15:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpredsednik Srpske napredne stranke Marko Ðurić danas je u Rumi poručio da će 21. jun za srpske naprednjake biti dan pobede, kada je postalo moguće sve ono čime će se sadašnja generacija hvaliti pred svojom decom zbog svega što je za sobom ostavila.

RepublikaFoto: Tanjug/T. VALIČ
Marko Đurić

- Uveren sam da će 21. jun biti rekorderski dan, i da će nas u narednim godinama biti čak i više, i da će sve veći broj građana biti ponosan što je deo ekipe koja zemlju menja nabolje. Nema instant rešenja, pred nama je generacijska borba, ali nema odustajanja u borbi da Srbiju učinimo zemljom na koju će naši potomci biti ponosni - rekao je Ðurić u razgovoru sa omladinom SNS u Rumi.

Zadatak svakog stranačkog aktiviste je, prema Ðurićevim rečima, da u naredne dve nedelje objasni sugrađanima da je SNS stranka koja vodi politiku koncentrisanu na budućnost, iako je istovremeno stranka koja vodi računa i o prošlosti, tradiciji, kulturi, jeziku, pismu i identitetu.


- Politika Srbije treba uvek da bude okrenuta ka budućnosti i to ne ka budućnosti tri ili šest meseci unapred. Mi smo prva stranka koja budućnost Srbije projektuje decenijama unapred. Čovek po kome naša lista nosi ime, Aleksandar Vučić, prestao je da bude političar u klasičnom smislu te reči, njegov cilj nisu sledeći izbori, on se ne dodvorava narodu već govori ono što je u dugoročnom interesu građana i mi smo uvereni da ljudi to shvataju - objasnio je Ðurić.

Ekonomija, prema Ðurićevim rečima, treba da bude u centru svake politike, i to je političko nasleđe kojim će i predsednik Vučić i SNS biti upisani na najslavnije sranice političke istorije Srbije.

- Predsednik Vučić je stavio u centar svega ekonomiju i počeo prvi da govori da je merilo uspeha jednog političara i vlade u jasno merljivim ekonomskim parametrima. On je uveo konkretna ekonomska merila u srpsku politiku i nametnuo ih kao kriterijum uspešnosti, i danas Srbija zna da je priča o ekonomiji priča o životu i njenoj budućnosti - kazao je Ðurić.

On je, međutim, upozorio da ne postoje laki izbori, jer laki izbori postoje samo za one koji izbore gube, i zato je neophodno da što veći broj građana u naredne dve sedmice bude upoznat sa rezultatima politike koju personifikuje predsednik Aleksandar Vučić, ali i sa strateškim političkim planovima SNS.

- Mi smo stranka principa, koja okuplja ljude oko prioriteta naše politike, i pozovimo sugrađane da budu deo zajedničke pobede Srbije - rekao je Ðurić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (47)

Loading
Darko

05.06.2020 15:48

Rezultati politike SNS-a su vise nego vidljivi i ocigledni,politika mira stabilnosti ulaganja i izgradnji daje bolje sutra svakom gradjaninu ove zemlje!

Coka

05.06.2020 15:48

Za našu decu.

belitigar

05.06.2020 15:48

Deca su naša najveća investicija. Ulaganje u decu je najbolja moguća stvar. Sve ostaje njima posle nas.

Sandra

05.06.2020 15:50

Srbija svaki dan sve više napreduje i vrednim i marljivim radom obezbeđuje sigurnu i bolju budućnost za svoje građane.