SKANDAL: Vukov čovek se obrušio na Đokovića - ljudi mu odgovorili da ono što govori nema veze sa životom

Autor: Novosti, Republika

Vesti

03.06.2020

13:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpredsednik Narodne stranke Siniša Kovačević je neprimerenim napadom na najboljeg teniseta sveta izazvao mržnju brojnih obožavatelja Novaka Đokovića.

RepublikaFoto: twitter.com/Siniša Kovačević
Siniša Kovačević

Naime, on je na društvenoj mreži Tviter najpre pohvalio angažovanje Đokovića oko borbe protiv rasizma i pomaganje koalama čija su staništa bila ugrožena tokom požara u Australiji. Nakon tih pohvala, usledila je neumesna i neutemeljena kritika jer je Kovačević pozvao našeg tenisera da "baci pogled" i na našu zemlju.

 

 

Ovakav stav izazvao je negativnu reakciju brojnih fanova koji su podsetili Sinišu Kovačevića koliko je Novak Đoković pomogao Srbiji.

Foto: Twitter.com/Printscreen

Nekako u poslednje vreme, kako ideja bojkota propada, članovi "rasturenog" Saveza za Srbiju gube konce i u svojim nastupima iznose neutemeljene i neproverene izjave bez mere, ne vodeći računa o tome kako se zbog toga osećaju građani ove zemlje i da li njihovi napadi mogu nekoga emotivno da povrede.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Mile

03.06.2020 17:39

Ne dirajte nam Novaka Đokovića. IZGUBIĆETE !