SNS Šabac: Aleksandar Pajić kanidat za gradonačelnika

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

01.06.2020

09:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šabački odbor Srpske napredne stranke saopštio je danas da je njihov kandidat za gradonačelnika Šapca Aleksandar Pajić, za kojeg kažu da će učiniti sve da gradu vrati dostojanstvo, nadu i veru u budućnost.

RepublikaFoto: Promo foto/Tanjug
Foto: Ilustracija

- SNS je nedavno predstavio strategiju razvoja Šapca koju će počečeti da sprovodi na korist svih Šapčana već 22. juna, dan posle izbora. Pred nama je još nekoliko nedelja do dana kada ćemo Šabac osloboditi jarma vlasti, ''po lopovluku poznatog tandema'', (Dušan) Petrović - (Nebojša) Zelenović - rekao je Pajić.

Pajić je na konferenciji za novinare rekao da je izborna utakmica u toku, a da je SNS na terenu sa najboljim timom.

- Kao budući gradonačelnik, obećavam da od strategije, koju će, siguran sam Šapčani, ogromnom većinom podržati na izborima, neću odustati i da ću učiniti sve da Šapcu vratim dostojanstvo, nadu i veru u budućnost - sve ono što su mu tokom proteklih godina štetočinske vlasti oduzeli Dušan Petrović i Nebojša Zelenović - rekao je on.

Ocenio je da oni znaju da im "ističe vreme" što je jasno prema nervozi koju, kako navodi Pajić, svakodnevno iskazuju u nastupima u kojima SNS i njega targetiraju kao jedine protivnike.

On je pozvao Zelenovića da izađe na verbalni duel, navodeći da se naslušao "raznih gluposti, neosnovanih optužbi i jeftinih pokušaja da po svaku cenu ostane na vlasti".

Dr Aleksandar Pajić rekao je da je ponosan na podršku koju je za kandidaturu za gradonačelnika dobio od SNS i na ukazano poverenje predsednika Aleksandra Vučića, zaključuje u saopštenju SNS.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Biljana

01.06.2020 19:32

SNS u Sapcu ce ovoga puta pobediti.

Ksenija

01.06.2020 20:35

Gospodine Pajicu Sabac je uz Vas. Dosta je bilo lopovluka i glumatanja, Zelenovicu pakuj se polako...

Dado2979

01.06.2020 21:21

Pajić je ozbiljan i pošten čovek, najbolji izbor za gradonačelnika Šapca!

sava

02.06.2020 20:32

PAJIC JE PRAVI IZBOR