I VESELJI UDARIO NA KURTIJA: Pokazao je svoj obmanjujući mentalitet!

Autor: Tanjug

Vesti

31.05.2020

18:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider Demokratske partije Kosova (DPK) Kadri Veselji poručio je danas da je odluka odlazećeg premijera privremenih prištinskih institucija Aljbina Kurtija o primeni reciprociteta sa Srbijom, tek posle odluke ustavnog suda o novom premijeru, “tipičan čin njegovog obmanjujućeg mentaliteta“.

RepublikaFoto: youtube.com/Ermal Mamaqi
Kadri Veselji

Veselji je na svom Fejsbuku optužio Kurtija da već godinama svojim postupcima uništava Kosovo.

- Njegov pristup je da kad je na vlasti onda postoji država, a kad nije, onda to treba da bude u neredu. To je tipičan mentalitet, koalicije nade'' koji je za nekoliko nedelja i meseci naneo štetu našoj državi iznad najpesimističnijih očekivanja - poručio je Veselji.


On ocenjuje i da će "ovaj destruktivni mentalitet trajati" sve dok traje vera ljudi u takve manipulacije i prevare, prenelo je Kosovo onlajn.

- Ipak, čovek poput Aljbina Kurtija iz stranke poput Samoopredeljenje ne može ljude da vara u nedogled. Odluke u poslednjim satima neće odvratiti pažnju od njihovih brojnih skandala - rekao je Veselji.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading