NOVA FAZA HAOSA U PRIŠTINI! Tači optužuje Kurtija: Upropastićeš sve što smo radili dve decenije

Autor: kosovo-online.com, Republika

Vesti

31.05.2020

15:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kosovski predsednik Hašim Tači poručio je da, vršilac dužnosti premijera Aljbin Kurti, poslednjim odlukama koje donosi kosovska vlada, nastavlja svoje "patriotske prevare i to strateški pogrešnim odlukama”.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Aljbin Kurti i Hašim Tači

Tači je na svom Fejsbuk nalogu napisao da Kurti ovakvim odlukama rizikuje da uništi ono što je stvarano više od dve decenije.

- Odlukom o navodnom reciprocitetu, nastavio je da preduzima korake suprotne zahtevima i očekivanjima Sjedinjenih Američkih Država, ali i EU, rizikujući sve što smo postigli i izgradili tokom više od dve decenije - istakao je Tači.

 

Në përpëlitjet e fundit para se të largohet nga zyra, Kurti po i vazhdon mashtrimet patriotike me vendime strategjikisht... Posted by Hashim Thaçi on Sunday, May 31, 2020

Kosovski predsednik je naglasio da je Kosovo steklo slobodu i državnost uz podršku Sjedinjenih Američkih Država i evropskih partnera i samo uz tu podršku i partnerstvo ima sigurnu budućnost.

- Svako narušavanje ovih odnosa je pretnja državi i pretnja budućnosti Kosova - zaključio je Tači.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading