(VIDEO) Za nas su mir i stabilnost jedini izbor! Vučić objavio snimak na Instagramu i poslao jaku poruku

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

31.05.2020

06:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Od zemlje u koju niko nije polagao nadu, došli smo do zemlje koja je među najboljima po stopi rasta u Evropi i stvorili novo lice Srbije za koju neuspeh ne postoji kao opcija", poručio je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić povodom tri godine od polaganja zakletve i stupanja na dužnost predsednika Srbije.

RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ
Aleksandar Vučić

"Hvala vam što ste razumeli da samo teškim radom možemo da menjamo stvari. Kilometri koje smo izgradili, svi oni koje ćemo tek izgraditi, su kilometri naše slobode, našeg mira i naše snage", napisao je Vučić na Instagram nalogu "budućnošrbijeav".



To su deonice naše volje i naših snova, to su putokazi zrelosti, jedne države i jednog naroda, ističe predsednik.

- Za nas neuspeh ne postoji, kao opcija. Za nas su mir i stabilnost jedini izbor. Danas smo deo demokratskog i slobodnog sveta. Hvala vam na poverenju da buducnost Srbije gradimo zajedno", poručio je Vučić u objavi.

On je uz poruku objavio i video koji ilustruje najvažnije momente tokom protekle tri godine njegovog mandata od momenta polaganja zakletve, do danas.

U snimku se mogu videti susreti Vučića sa najvišim svetskim liderima, otvaranje brojnih fabrika u Srbiji, gradilišta, novi putevi, bolnice....Prikazani su i susreti Vučića sa građanima, radnicima, uz poruku predsednika - "Hvala na poverenju".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (49)

Loading
SASA

31.05.2020 06:46

Pa naravno da su mir i stabilnost najvazniji, podrzavam ovakvu politiku i ovakvo razmisljanje. Samo nastavite kao do sada.

Milovan Jovanović

31.05.2020 06:59

Gradimo dobre odnose sa svima što je za svaku pohvalu.

Ljubinko

31.05.2020 07:02

Mir i stabilnost su ključan faktor za rešavanje svakog problema.

Rade

31.05.2020 07:25

Srbija je vec duze vreme izlozena raznim iskusenjima, i na unutrasnjem i na spoljnom planu, ali se uspesno bori sa svim tim.