MARKO ĐURIĆ O NAPADIMA NA SPOT SNS: Dokaz totalnog bankrota opozicije!

Autor: Tanjug

Vesti

30.05.2020

19:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke (SNS) Marko Ðurić ocenio je večeras da "mržnja, neukus i nekultura" u napadima na spot liste "Aleksandar Vučić - Za našu decu", u kome se govori o boljoj budućnosti Srbije, svedoče o "idejnom, kadrovskom i moralnom bankrotstvu u srpskoj nazovi opoziciji".

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Marko Đurić

- Ne brine i ne provocira njih to što predsednik Vučić u našem programskom spotu sa detetom razgovara o budućnosti Srbije, njih vređa to što je Srbija preživela njihovu otimačinu i ideologiju koja se svodila na devizu ''posle nas potop'' - Ðurić u saopštenju za javnost.

- Porediti predsednika Vučića sa Adolfom Hitlerom zbog toga što se bori za bolju i sigurniju budućnost svakog deteta u Srbiji je vrhunac neukusa opozicione kampanje mržnje i svedoči koliko su ti mrzitelji operisani od svih normalnih emocija, i, osim toga, takvim budalisanjem se vređaju sve žrtve nacizma - ocenio je Ðurić.


Prema njegovim rečima, upravo "oni u čijim se kuhinjama kuvaju ovakve bljuvotine sprovode i propagiraju prebijanje i progon neistomišljenika, njihovih porodica i dece, što je upravo metodologija korišćena od fašista i nacista".

- Ðilas, Jeremić i njihovi honorarci ne mogu Srbiji da oproste to što ih je preživela i nadživela njihovu politiku rasejavanja naše dece po belom svetu, i što se drznula da sa samouverenošću i optimizmom gleda u budućnost - zaključio je Ðurić.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading