Sergej upao u paranoju: Neću potpise od SNS!

Autor: G. M.

Vesti

28.05.2020

17:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider PSG Sergej Trifunović ozbiljno je zašao u paranoju pošto je utripovao da predstavnici SNS u opštinama Bojnik i Opovo prikupljaju potpise za njegovu stranku.

RepublikaFoto: Tanjug/F. KRAINČANIĆ
Sergej Trifunović

Trifunović se propisno izblamirao zbog sumanute priče koju je navodno čuo iz izvora SNS da se u dve srpske opštine u kojima, prema sopstvenim rečima, ne postoje nikakvi partijski resursi skupljaju potpisi podrške njegovom pokretu. I to, ni manje ni više, nego u režiji lokalnih funkcionera SNS!

- Imam dojavu da u opštinama Bojnik i Opovo SNS skuplja potpise za PSG. Proveravam informacije. Ako je tačno, lično ću pocepati listu. U svakom slučaju, ne potpisujte ništa zasad u tim opštinama. Hvala - napisao je na Trifunović na Tviteru.

Da bi se uverio u istinitost ove sulude informacije, predsednik PSG je otišao korak dalje i pozvao predsednika opštine Opovo Zorana Tasića, koji se našao u čudu, misleći da ga glumac sve vreme zavitlava i da je ovaj poziv plod skrivene kamere.

- Stvarno ne znam o čemu vi pričate. Mislio sam da je neka šala. Ne znam ni zašto mene zovete. Mi ne skupljamo potpise i nemam pojma odakle vam takva informacija - izgovorio je Tasić u slušalicu, a Trifunović je snimio čitav razgovor i objavio ga na Tviteru.

GLUMCA NASANKALI "POUZDANI IZVORI", PA OPET ISPAO SMEŠAN

Reagujući na sve ove njegove navode, potpredsednik GO SNS Milenko Jovanov posprdno je upitao Trifunovića na popularnoj društvenoj mreži da li kikindski naprednjaci treba da nastave sa prikupljanjem potpisa.

- Pa šta sad mi u Kikindi da radimo, da nastavimo ili... - nasmejao je Jovanov Tviter zajednicu pitanjem.

Komentarišući ovu apsurdnu situaciju, analitičar Predrag Rajić kaže za Srpski telegraf da je Trifunović, narodskim rečnikom rečeno, obrnuo igricu u svojoj primarnoj profesiji.

- Da je reč o ozbiljnom političaru, smatrao bih da ovakvim izjavama skreće pažnju na svoju političku misiju. Ovako, pošto je u pitanju jedan glumac, onda je ovakva ujdurma samo rezultat njegove kontinuirane konfuzije koja stalno vapi za publikom - smatra Rajić. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
mika

28.05.2020 17:49

A nema dovoljno potpisa za izbore.

Đole

28.05.2020 18:06

Jadnik. Ne može da sakupi dovoljno potpisa za izbore.

Vukan

01.06.2020 06:21

Samo te posmatramo.......