"PROŠLI SMO FRUSTRIRAJUĆU EPIZODU"! Džonson: Moramo da krenemo dalje!

Autor: Tanjug

Svet

27.05.2020

16:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Britanski premijer Boris Džonson izjavio je danas da je vreme za Britaniju da krene dalje od "veoma frustrirajuće epizode" u kojoj je njegov najbliži saradnik Dominik Kamings optužen da je prekršio mere uvedene radi sprečavanja širenja korona virusa i fokusira se na pobedu protiv novog korona virusa.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Boris Džonson

- To je veoma frustrirajuća epizoda i razumem da su ljudi zabrinuti, jer zemlja prolazi kroz strašno teško vreme - rekao je Džonson pred skupštinskim odborom, prenosi Rojters.

Prema njegovim rečima, ono što mora da se uradi jeste da se pitanje Kamingsa ostavi po strani, jer se plaši da dosta navoda može da se pretvori u totalnu neistinu, prenosi britanski San.


- Rekao sam šta sam imao o tom pitanju - rekao je Džonson i dodao da neće biti istrage o tom pitanju jer nije dobro vreme da se ona pokreće usred borbe protiv Kovida-19.

U britanskoj javnosti podigla se velika bura oko Džonsonovog saradnika Dominika Kamingsa za koga je utvrđeno da je prekšio meru karantina kada je išao u posetu porodici u grad udaljen 260 kilometara od Londona.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading