Đilasov portal po svaku cenu brani šovinističku i antisrpsku politiku Mila Đukanovića

Autor:

Vesti

26.05.2020

14:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je vlast u Crnoj Gori donela skandaloznu odluku da samo državljani Srbije ne mogu da pređu njihovu granicu, portal pod okriljem lidera Saveza za Srbiju Dragana Đilasa, našao se da brani ovu šovinističku i antisrpsku politiku Mila Đukanovića.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Dragan Đilas

Naime, na Đilasovom portalu osvanuo je tekst "Ne možemo u Crnu Goru zbog broja zaraženih, ne zbog politike" u kome se opravdava odluka Crne Gore da zatvori vrata našem narodu, dok će Albanci, Hrvati, Česi, Slovenci i mnogi drugi moći da letuju na primorju.

Podsetimo, Crna Gora će u skladu sa odgovarajućom procenom u prvim danima juna otvoriti granice sa zemljama koje ispunjavaju kriterijume Instituta za javno zdravlje, saopštio je premijer Crne Gore. Među zemljama za koje Crna Gora otvara granice nema Srbije.

S druge strane premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je da Srbija neće zatvrati svoje granice za državljane Crne Gore, kao što je to uradila Podgorica za građane Srbije, ali će biti zatvorena za crnogorske mafijaše i kriminalne klanove.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Đole

27.05.2020 12:32

Brani neodbranjivo.