SAM K'O PANJ! Obradović ostao bez najbližih saradnika: Dvojica dverjana napustila pokret

Autor: kurir.rs, Republika

Vesti

25.05.2020

15:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lidera Dveri Boška Obradovića napuštaju i najbliži saradnici! Dvojica dverjana Jugoslav Kiprijanović i Radoš Pejović, dojučerašnji saradnici od poverenja lidera Dveri, prošle nedelje su podneli ostavku na funkcije u tom pokretu.

RepublikaFoto: twitter.com/printscreen
Boško Obradović

Kiprijanović je, naime, bio administrator Gradske organizacije Dveri u Beogradu, dok je Pejović bio administrator Pokrajinske organizacije stranke u Vojvodini.

Obojica su 21. maja podnela ostavke.

Analitičar Dejan Vuk Stanković ocenjuje za Kurir da je ovo očigledno posledica nepromišljenog i konfuznog štrajka glađu lidera Dveri, kao i bliskog vezivanja za politiku SZS:

- Neuspeh bojkota i nemoć da se animiraju širi slojevi stanovništva logično vode ka razmiricama, sukobima i krahu Dveri.

RepublikaFoto: youtube.com/Televizija Galaksija 32
Marko Parezanović

Poslanik SNS Marko Parezanović za Kurir podseća da je Obradović odavno dugogodišnje saradnike zamenio za lidera SSP Dragana Đilasa i da će mu samo on na kraju ostati.

- U njegovom delovanju nema nikakvog principa niti ideologije, od Dveri je napravio privatnu firmu, iz koje beži svaki pošteni hrišćanin - kaže Parezanović.

Inače, pokret Dveri saopštio je juče da su još tri člana dobila pozive za saslušanje u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu zbog nasilja ispred Skupštine.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (36)

Loading
Srdjan

25.05.2020 15:11

Vaznija stvar je da on nema ni podrsku gradjana.

kiki

25.05.2020 15:13

Kako je sve vise Bosko u tragikomicnim situacijama,i njegovi saradnici nisu spremni da ga vise prate.

Andrej

25.05.2020 15:22

Ljudi su verovatno imali casne namere kada su usli u politiku ali ih je Bosko svojim ulicarskim ponasanjem razuverio i shvatili su da to nije kurs kojim zele ici

Dara

25.05.2020 15:22

Niko nije lud da radi sa lazovima.