Đukanović: Brutalnim lažima se odugovlači proces, pokušavaju da prikriju Aleksićev kriminal!

Autor: Alo.rs

Vesti

25.05.2020

13:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Prvom osnovnom sudu u Beogradu održano je suđenje po tužbi koju je Andrej Vučić, brat predsednika Srbije Aleksandra Vučića, podneo protiv potpredsednika Narodne stranke i narodnog poslanika Miroslava Aleksića zbog navoda o “Jovanjici”, koji su u međuvremenu osporeni veštačenjem.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Vladimir Đukanović

Borivoje Borović, branilac Miroslava Aleksića, posle ročišta, rekao je da je zatražio izuzeće sudije, jer, kako je rekao, smatra da je pristrasan.

Punomoćnik Andreja Vučića, advokat Vladimir Đukanović, kaže da je po sredi besramna manipulacija Aleksića kako bi prikrili svoj kriminal. Kaže da im je taktika da odugovlače sa procesom.

Andrej Vučić je Aleksića tužio za povredu časti i ugleda, zato što je Aleksić više puta u javnosti govorio da ima saznanja da je vlasnik Jovanjice Predrag Koluvija, pre hapšenja u novembru, zvao predsednikovog brata.

Po nalogu tužilaštva za organizovani kriminal obavljena su veštačenja Koluvijinog telefona, kojima je utvrđeno da takvih poziva nije bilo, kao i da nema razmenjivanih poruka između Vučića i Koluvije.

Đukanović se pozvao ranije na ta veštačenja i ocenio da Narodna stranka na lažima gradi svoju politiku.

- Brutalnim lažima se odugovlači proces, pokušavaju da prikriju Aleksićev kriminal! - istakao je Đukanović.

Inače, Koluvija je većinski vlasnik firme “Jovanjica”.

Uhapšen je sa još osam osumnjičenih, jer je u plastenicima na tom imanju otkriveno oko 649,4 kilograma osušene marihuana, ali i plantaža od 65.581 stabljika kanabisa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (21)

Loading
Kosta

25.05.2020 13:30

Opoziciji je važno da ovo suđenje ne počne pre Izbora kako bi naudili vladajućoj stranci odnosno predsedniku Naravno da im to neće poći za rukom jer je istina samo jedna i narod zna ko laže i izmišlja.

Milica

25.05.2020 13:32

Istina ce doci na videlo kad tad i onda ce upiracu prstiju morati da odgovaraju!

Nikola

25.05.2020 14:16

Opozicija bezočno laže i obmanjuje narod.

Dejan

25.05.2020 14:23

Nadam se da će Sud utvrditi ko je kriv, niko nema prava da lažno optuži a da za to nema čvrste dokaze, već kaže da ima saznanja.Koliko vidim već na samom početku suđenja advokat Aleksića Borivoje Borović traži izuzeće sudije, jer time želi da odugovlači suđenje.