ŠULE TRAŽI PODRŠKU ŽIVKOVIĆA I TADIĆA

Autor: blic.rs

Vesti

16.10.2017

19:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider Demokratske stranke Dragan Šutanovac počeo je pregovore sa Borisom Tadićem i Zoranom Živkovićem o eventualnoj podršci za beogradske izbore.

RepublikaFoto: Tanjug
Hoće opet sa nekadašnjim saborcima: Dragan Šutanovac

Kako piše Blic.rs, plan demokrata je da se u istom bloku nađe i pokret "Ne davimo Beograd".

- To bi bio jedan građanski blok. Šutanovac ne želi da se DS pretvori u agenciju za iznajmljivanje infrastrukture i ljudskih resursa. Veruje da je jedino odgovorno da DS ima svog kandidata, ali i da radi na okupljanju građanske opozicije koja će ponuditi program i tim za Beograd - navodi naš sagovornik.

Na ovaj način bi se, po mišljenju lidera DS, ostvarila ideja o dve kolone za gradske izbore koju je on od početka predlagao - jedna narodnjačka u kojoj bi bili Vuk Jeremić i Saša Janković, i druga građanska, socijaldemokratska.

Pošto se Janković zahvalio demokratama na saradnji i odlučio da razgovara sa Jeremićem, DS i njen lider odlučili su da se okrenu tradicionalnim saveznicima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading