Švajcarski mediji se ostrvili na Đokovića: Nole ruši nezavisnost Kosova

Autor:

Vesti

21.05.2020

05:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Švajcarski tabloid Blik obrušio se na najboljeg svetskog tenisera zbog izjave šefa diplomatije Ivice Dačića da Novak Đoković pomaže u lobiranju za povlačenje priznanja Kosova. Naime, Dačić je jednom prilikom rekao da je više puta zvao Noleta da stranim državnicima pošalje reket ili lopticu sa autogramom.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

List iz zemlje koja je među prvima priznala lažnu državu ne može da sakrije gnev zbog Đokovićevog patriotskog angažovanja, pa ga naziva "lopticom u svađi Srbije i Kosova" i "upregnutim u politiku". Blik je sa neskrivenom zluradošću preneo i uvrede ambasadora lažne države u Bugarskoj posle pobede u ATP kupu, kada su srpski teniseri zapevali "Vidovdan".

- I sad, navodno, on treba da pomaže kako bi se okončala samostalnost Kosova. Ostaje nepoznato kako bi tačno trebalo da izgleda uloga svetskog broja jedan - pita se švajcarski tabloid.

Panika koja vlada među kosovskim Albancima, zbog sve očiglednije i izvesnije propasti mafijaške tvorevine, očigledno se prenela i na njihove pokrovitelje u zemlji koja je preplavljena Albancima.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading