ŠOK! Toma Fila spasio Čedi život u noći kada je hapšen Milošević

Autor:

Vesti

18.05.2020

19:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Advokat Toma Fila, branilac Slobodana Miloševića pred tribunalom u Hagu, gostujući u emisiji "Ćirilica" na televiziji Hepi, otkirio je šokantne detalje o tome kako je Čedomiru Jovanoviću spasio život.

RepublikaFoto: youtube.com/BALKAN INFO - Zvanični kanal
Toma Fila

Tokom polemike oko dokumentacije koju su potpisali tadašnji državni funkcioneri, a koja se ticala isporučivanja predsednika SRJ u Hag, Toma Fila je Jovanoviću uputio opasku da mu ne odgovaraju svi detalji onoga što se desilo i izneo šta se dešavalo u noći hapšenja Miloševića.

- Prvo, Marija nije pucala u Vas, ona je htela da Vas ubije unutra. Ja sam onda stao ispred Vas i reko: "Čedo sklonite se!" - i potom dodao da mu taj deo ne odgovara.

Nakon toga Čedomir Jovanović je upitao "Šta je bilo napolju?".

- Napolju si sve vreme bio uz mene, inače živ ne bi stigo do kapije da nisam ja bio uz tebe - rekao je advokat Toma Fila.

Kasnije tokom emisije, Toma Fila je rekao da je Marija Milošević najpre iz jednog pištolja pucala u plafon i to oružje predala policajcu. Kasnije, dok su on i Čedomir Jovanović izlazili iz rezidencije predsednika, čuo se još jedan pucanj, ali Fila nije video taj "čin opaljena". Ovime je Fila još jednom želeo da istakne da ćerka Slobodana Miloševića nije pucala u Čedomira Jovanovića.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading