Biljana Popović Ivković raskrinkala Đilasa: Svi koji imaju veze sa njim upleteni u poslove sa drogom!

Autor: Republika

Vesti

14.05.2020

09:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Neverovatno je kako su svi koji imaju veze sa Draganom Đilasom upleteni u poslove sa drogom i još neverovatnije kako Draganu Đilasu to ni najmanje ne smeta", rekla je Biljana Popović Ivković, ćlan Predsedništva Srpske napredne stranke.

RepublikaFoto: Tanjug/T. VALIČ
Biljana Popović Ivković

Njeno saopštenje prenosimo u celosti...

"Baš naprotiv. U Srbiji kakvu Dragan Đilas želi normalno bi bilo da se političari brinu da narko-dileri ne ostanu gladni i organizuju istovremeno linč policajca koji se drznu da ih uhapse. Baš tako se ponašao Dragan Đilas kada mu je uhapšen šurak Milan Dabović sa 2,4 kilograma kokaina izuzetne čistoće. Dovozio mu je hranu u zatvor. Zbog ovog narko-dilera osuđenog na šest godina zatvora i danas Dragan Đilas linčuje u javnosti policajca Gorana Papića, koji ga je uhapsio.

Narodu u Srbiji ne objašnjava ni kako to da mu je jedan od najbližih stranačkih saradnika u Kuršumliji Milutin Bakić uhapšen jer je usred vanrednog stanja švercovao u kamionu 66 kilograma marihuane. Hvalio se Đilas da mu je to jedan od najvrednijih stranačkih odbora. Nije Đilas objasnio ni bliskost Marinike Tepić sa Novakom Filipovićem, niti njegov angažman u svojoj stranci, kada je Filipović uhapšen zbog narkotika. Ne, naprotiv. I danas se oglašava samo da bi pokušao da skrene pažnju sa suštine.

Protiv Novaka Filipović se naravno i dalje vodi postupak zbog narkotika. I to ne menja činjenica da je u javnost isplivalo da je po Marinikinom nalogu trebalo da iseljava novinare iz njihovih gradova, jer joj se nije sviđalo šta pišu. Dobro je i da Srbija čuje da je to za Đilasa hrabrost. Baš kao što je hrabro jurišao sa saborcem iz Dveri Urošem Savićem na zgradu RTS-a i njihove novinare prošle godine, a gle čuda i on je sada uhapšen opet u vezi sa drogom.

Da li nam Dragan Đilas i saborci borbu protiv narko-dilera ne mogu oprostiti? Jasno je narodu u Srbiji da je to razlog vaših svakodnevnih napada na predsednika Srbije Aleksandra Vučića, ministra unutrašnjih poslova Nebojšu Stefanovića i časne pripadnike MUP-a. Ali predaja za nas nikada nije bila opcija, ne odustajemo od beskompromisne borbe protiv svih vidova kriminala."

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (17)

Loading
TM

14.05.2020 10:07

Za Djilasovu umesanost i te kako postoje dokazi. Marinika kao narucioc da se sklone novinari,Bosko za nasilje nad poslanikom,Bastac bije kuma.Problem do problema.

Marina

14.05.2020 10:10

To je očigledno i verovatno tačno. Lepo je rekla.

Baca

14.05.2020 10:15

Ovo me uopste ne cudi, Djilas se oduvek bavio prljavim poslovima.

Natasa

14.05.2020 10:37

Od Đilasa ništa pametno ne možemo da očekujemo...