Izmenjen režim saobraćaja kod tunela Straževica! Zbog radova, zadržavanje teretnjaka na Batrovcima, sanacija klizištana putu Beograd-Obrenovac

Autor: tanjug.rs, republika.rs

Vesti

14.05.2020

08:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Putevi Srbije saopštili su da je režim saobraćaja na više deonica puteva izmenjen zbog izvođenja radova, a na graničnim prelazim najduže se teretnjaci zadržavaju na Batrovcima.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Foto: Ilustracija

Zbog radova na postavljanju induktivnih petlji u kolovoz na deonici petlja Orlovača - tunel Straževica do 16 sati izmenjen je režim saobraćaja.

U zoni radova, u dužini od 100 metara, jedan kilometar pre tunela Straževica iz pravca Orlovače, saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila jednom saobraćajnom trakom.

Na auto-putu E-75, od petlje Merošina do petlje Doljevac, u zoni petlje Merošina, do 13. Juna su u toku radovi na sanaciji kolovoza.

U zoni radova za saobraćaj je zatvorena desna kolovozna traka, smer Niš-Leskovac, a do završetka radova biće onemogućeno odvijanje saobraćaja na delu petlje Merošina, na kraku uključenje na auto-put za smer prema Leskovcu i Vranju.

Za alternativni pravac formiran je obilazak, pa se vozila koja se uključuju ka Leskovcu i Vranju, koriste alternativni put preko petlje Niš Jug.

Na auto-putu E-75, kod Bubanj Potoka do 1. Novembra nastaviće se sa postavljanjem saobraćajne signalizacije u okviru radova na izgradnji nove petlje Bubanj Potok, koji će se izvoditi u zaustavnoj saobraćajnoj traci.

Zona radova počinje 225 metara nakon petlje Bubanj Potok u smeru ka Nišu, a saobraćaj će se preusmeravati na voznu i preticajnu saobraćajnu traku.

Na deonici puta petlja Niš istok - Malča ( naseljeno mesto Matejevac), izvorde se radovi na redovnom održavanju mosta, tokom dana od 7 do 17 sati, a trajaće do 1. juna.

Tokom radova, saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila.

Na putu Obrenovac - Beograd, do 31. Maja izvode se radovi na sanaciji klizišta "Duboko", uz povremene kratke obustave saobraćaja zbog ulaska/izlaska građevinskih mašina.

Putevi Srbije saopštavaju da na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

Prema informacijama Uprave granične policije u 7.30 sati teretna motorna vozila su se na graničnom prelazu Batrovci zadržavala osam sati, na Kelebiji - 180 minuta, a na Horgošu - 120 minuta, dok na ostalim graničnim prelazima nema zadržavanja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading