SNS Šapca predstavila plan razvoja u naredne četiri godine

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

13.05.2020

13:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gradski odbor Srpske napredne stranke Šabac predstavio je plan razvoja grada u naredne četiri godine koji je usmeren na domaće i strane direktne investicije, poljoprivrednu proizvodnju i selo, izgradnju infrastrukture i jačanje gradske uprave.

RepublikaFoto: Promo foto/Tanjug

Poverenik SNS za Šabac Aleksandar Pajić je na konferenciji za novinare rekao da Šabac zaslužuje mnogo više od onoga što je imao prethodnih godina pod vlašću Dušana Petrovića i Nebojše Zelenovića.

Kako je saopšteno, Pajić je rekao da plan razvoja grada podrazumeva i pojednostavljenu proceduru izdavanja građevinskih dozvola, kao i otvaranje posebne kancelarije za saradnju sa investitorima.

U oblasti infrastrukture, kaže Pajić, najvažnija aktivnost biće hitna priprema projektne dokumentacije za izgradnju vodovodne i kanalizacione infrastrukture, a jedan od prioriteta biće izgradnja sportske hale, renoviranje gradskog stadiona, kao i izgradnja otvorenog olimpijskog bazena.

- Nikada više građani neće biti u situaciji da im gradonačelnik nenamenski potroši, ''ukrade'' pet miliona evra iz budžeta za samo jednu godinu i da i pored toga ne bude uhapšen. Jasno će se znati kako troši budžet, transparentno, javno i u svakom trenutku podložno kontroli - navodi Pajić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Milica

13.05.2020 19:58

To je plan i program koji vodi Sabac u svetlu buducnost.

Petar Krajic

14.05.2020 05:48

Stranka koja nudi gradjanima napredak i razvoj tog grada.