ZORANA: Dobro je što je Martinović prekinuo štrajk glađu, institucije da reaguju na svako nasilje

Autor: Tanjug

Vesti

12.05.2020

15:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpredsednica Vlade Srbije i članica Predsedništva SNS Zorana Mihajlović izjavila je danas da je dobra vest da je šef poslaničke grupe SNS u Narodnoj skupštini Aleksandar Martinović prekinuo štrajk glađu, a da institucije treba da rade svoj posao kako nijedan slučaj nasilja ne bi prošao nekažnjeno.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Zorana Mihajlović

- Štrajk glađu mog stranačkog kolege Martinovića je bio njegov način da iskaže svoj revolt prema nasilju lidera Dveri Boška Obradovića ispred Narodne skupštine i dobro je što je odlučio da prekine sa ovim vidom političke borbe kako ne bi dalje ugrožavao svoje zdravlje - kaže Mihajlovićeva, a navodi se u saopštenju.

Ona je navela da je važno da institucije rade svoj posao i da slučajevi nasilja ne ostanu bez reakcije nadležnih državnih organa.


- Posle jučerašnjeg apela predsednika Srbije u cilju smirivanja političkih tenzija, nadam se i da više neće biti povoda da se na ovaj način iskazuje protest protiv nasilja u politici - smatra Mihajlovićeva.

Šef poslaničke grupe SNS Aleksandar Martinović obavestio je ranije danas novinare da prekida štrajk glađu, nakon što je tužilaštvo reagovalo povodom incidenta koji se dogodio u petak ispred skupštine.

Prethodno je tužilaštvo saopštilo da su podnete krivične prijave povodom incidenta ispred Skupštine Srbije u petak 8. maja.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading