Đurić: Veseljijeva kampanja mržnje prema srpskim zdravstvenim radnicima pokazala njihovo pravo lice!

Autor: Republika

Vesti

12.05.2020

13:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić osudio je izjave Kadrija Veseljija i drugih prištinskih političara u kampanji mržnje protiv lekara i medicinskih sestara srpske nacionalnosti koji rade u ustanovama u sredinama sa srpskom većinom i najavio je da će informacije o tome stići na najvažnije svetske adrese.

RepublikaFoto: Tanjug/R. PRELIĆ
Marko Đurić

- Ovi zdravstveni radnici, iako su gotovo svi rođeni i čitave živote proveli na KiM, zbog njega i njemu sličnih primorani su da žive i rade na relaciji između centralne Srbije i KiM, a pomagali su i pomažu ljude svih nacionalnosti - naveo je Đurić.

Dodao je da na taj način "pojedini korumpirani prištinski politikanti krvavih ruku, koji osim mržnje nemaju drugu politiku, još jednom pokazuju svoje pravo neljudsko lice".

- Pobrinućemo se za to da informacija o ovome brzo stigne na najvažnije adrese u svetu, a humanost i saradnja moraju pobediti mržnju onih koje je pregazilo vreme - ocenio je Đurić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading