Darko Šarić dobio sina

Autor: Republika

Vesti

11.05.2020

18:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Darko Šarić (49) postao je otac po treći put. On iz prvog braka ima ćerku Nikolinu, dok mu je ovo drugi sin sa nevenčanom suprugom Lanom Popović, kome će, kako se saznaje dati ime Nik.

RepublikaFoto: ST/Đ. KOJADINOVIĆ
Darko Šarić

Darko će srećnu vest primiti u ćeliji, budući da se već šest godina nalazi u pritvoru jer mu se sudi za navodni šverc 5,7 kokaina.

Lana Popović se krajem februara, sa vidljivim stomakom, pojavila u sudnici Specijalnog suda u Beogradu, kada je javnost i saznala da će Šarić ponovo postati otac.

- Porođaj je obavljen u porodilištu "Narodni front", a beba i mama se odlično osećaju. Za nekoliko dana njih dvoje će se naći u svom domu - naveo je izvor.

Darko je inače posle pet godina od hapšenja 2014. dobio dozvolu za intimne susrete sa suprugom, a kako su izvori bliski medijima pričali, oboje su imali jaku želju da dobiju još jedno dete.

I sama Lana je i ranije izjavljivala za medije da bi volela da Darku rodi još jednu bebu, a sada je i dočekala da joj se želja ostvari.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading