Novaković se požalio na bezbednost u Novom Sadu, Biljana Popović Ivković mu sasula istinu u lice

Autor:

Vesti

11.05.2020

11:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Poverenik Narodne stranke za Vojvodinu Borislav Novaković kaže da je zabrinut za bezbednost Novog Sada. I ja sam zabrinuta jer su lopovi i kriminalci i dalje politički aktivni, iako im je mesto u zatvoru. Verujem da pravda nekada jeste spora ali je dostižna, i da plasiranje laži, kriminalizacija i satanizacija političkih nesitomišljenika neće omesti nadležne da adekvatno kazne one koji su bezočno otimali od građana Vojvodine", izjavila je državna sekretarka MUP Biljana Popivić Ivković.

RepublikaFoto: Tanjug/T. VALIČ
Biljana Popović Ivković

Borislav Novaković ima poznatu biografiju godinama unazad, počev od afere Solun. A koliko brine za bezbednost policijskih službenika, demonstrirao je nedavno u Vrbasu kada je razjaren kao pravi kriminalac nasrnuo na policijske službenike, sprečavajući ih da rade svoj posao. Borislav Novaković ujedno i čovek kojem se sudi pred Specijalnim sudom zbog sumnje da je zloupotrebama oštetio Novi Sad za četiri miliona evra. Te kada prvi čovek Vuka Jeremića za Vojvodinu izrazi nezadovoljstvo  borbom protiv kriminala to je jasan znak da pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova rade svoj posao.

RepublikaFoto: Tanjug/J. PAP
Borislav Novaković

 - Do kojih razmera seže vaše licemerje, Borislave Novakoviću? Da li stvarno mislite da su građani zaboravili da je cela Vojvodina u vreme vaše vlasti bila, ne samo sigurna kuća, već vlasništvo narko-dilera?  Da su vam dileri bili ugledni građani, investitori, kupci oranica? Koga pokušavate da zavarate? Ni danas ih se ne odričete, bliski su vam prijatelji i stranački saradnici. Potpredsednik vašeg stranačkog odbora u Lajkovcu, Đilasov šurak, saradnik iz stranačkog odbora u Kuršumliji, Tocilo kojeg povezuju sa Obradovićem, Marinikin pančevački prijatelj... Niz je dugačak. Svima im je zajedničko da su uhapšeni zbog trgovine narkoticima. Uhapšeni su, baš kao i osumnjičeni koji su napali novosadske policajce, jer danas pripadnici MUP-a hapse bez zadrške i bez ikakve razlike sve koji se ogreše o zakon - rekla je državna sekretarka i dodala:

 
- Vaš pokušaj da ujedno omalovažavajući rad policajca i navodno osuđujući napade na njih tek je poseban nivo licemerja. Ne zanosite se da ćete prevariti policajce svojim glumatanjem brige. Oni najbolje znaju da se niste libili da nasrnete na njih,  da su u vaše vreme išli i goli i bosi na zadatke i da ste im slali jasnu poruku da ne treba da rade svoj posao.
 
Danas pripadnici MUP-a na čelu sa ministrom Nebojšom Stefanovićem beleže rekordne rezultate, počev od  zaplene 7,3 tone narkotika i hapšenja 800 narko-dilera do zahvaljujući njihovom radu najmanje stope kriminala u poslednje dve decenije.

- Vrhunski opremljeni i obučeni beleže rezultate u borbi protiv kriminala koje im vi, ma šta glumatali udruženi sa ostalim sumnjivim licima, ne možete osporiti. Baš kao što ne možete osporiti napredak Srbije sa Aleksandrom Vučićem. Očajni što ne možete da ga pobedite na izborima, sprovodite bizarne napade na njegovu decu i članove porodice i uporno priželjkujete i planirate bezbednosne i druge haose. A zapravo jedini haos je u vašoj glavi - zaključila je Biljana Popivić Ivković.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading