GOJKOVIĆEVA: Ako je ikad i postojao, SZS se definitivno raspao!

Autor: Tanjug

Vesti

10.05.2020

18:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Ako su se ikada i sastali, sada su se definitivno i raspali", izjavila je danas predsednica Narodne skupštine Maja Gojković povodom odluke pojedinih stranaka iz Saveza za Srbiju da prekinu bojkot i izađu na izbore.

RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ
Maja Gojković

Gojković je za TV Pink rekla da su u tom savezu ostali samo Boško Obradović, Dragan Ðilas "i par kriminlaca koji nemaju šta da izgube nego da slušaju njih i bore se za prestiž na nekom narko tržištu".

Ona je izrazila uverenje da će preostalih 99 odsto stranaka učestvovati na izborima.


- Svima želim mnogo sreće. SNS će imati odgovornu politiku i odgovornu kampanju, nećemo nikog vređati, iznećemo kako mislimo da Srbija treba da izgleda u narednih pet godina, sve zarad ljudi i zarad mladih koji treba da ostanu u državi - poručila je Gojković.

Ona je dodala da je danas objavljen lažni snimak na kojem je prekrojena izjava predsednika Vučića od pre dve godine.

- Medlin Olbrajt i ostali koji su oteli za vreme Tadića i Ðilasa deo teritorije naše države, koji su nas bombardovali, očigledno hvale prošlu vlast i kažu da je bilo bolje onda, a sada predsednik Vučić gvozdenom rukom vodi politiku ove države i neda da KiM postane nezavisna država - rekla je Gojković ističući da je za vreme Vučića 13 država povuklo priznanje KiM.

Ona je naglasila da Vučić neće izdati nikoga u ovoj državi.

- Sve što radi radi da popravi katastrofalne političke poteze Vuka Jeremića, Dragana Ðilasa i ostalih koje su ih podržavali na vlasti - rekla je Gojković.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading