U srpskim sredinama na Kosovu jedan novooboleli i četvoro izlečenih u poslednja 24 časa

Autor: kosovo-online.com, republika.rs

Vesti

09.05.2020

08:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Krizni štab Kosovske Mitrovice saopštio je danas da je u srpskim sredinama na Kosovu u poslednja 24 časa registrovana jedna osoba zaražena koronavirusom, a da je izlečeno njih četvoro.

RepublikaFoto: kosovo-online.com
Foto: Ilustracija

Novozaražena osoba je iz Leposavića, a izlečene su iz Kosovske Mitrovice (3) i iz Zubinog Potoka (1) .

Ukupan broj inficiranih koronavirusom od početka pandemije u srpskim sredinama na Kosovu je 113, izlečene su 83 osobe, dok je bitku sa korona virusom izgubilo devet osoba.

U Kosovskoj Mitrovici 43 pacijenta su obolela do danas, tri osobe su preminule, a 36 njih izlečeno, u Zvečanu je obolelo 25 osoba (1 preminuo, 21 izlečen), u Zubinom Potoku 22 (1 preminuo, 17 izlečeno) i u Leposaviću su zaražene do danas 23 osobe (4 preminulo, 9 izlečeno).

U Kliničko-bolničkom centru u Severnoj Mitrovici leči se pet osoba zaraženih koronavirusom, u Studentskom centru u ovom gradu smešteno je 15 pacijenata sa lakšom kliničkom slikom, dok je na lečenju u KBC u Kragujevcu jedan pacijent.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading