Vučić: Nemojte da narušavate ugled zemlje! Pozivam narod da se suprotstavi nasilju!

Autor:

Vesti

08.05.2020

16:06 >> 16:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gostovao je u vestima na Prvoj televiziji, gde je govorio o aktuelnoj situaciji u našoj zemlji i skandaloznom ponašanju lidera Dveri ispred Skupštine.

RepublikaFoto: printscreen
Aleksandar Vučić

Podsetimo, desna ruka Dragana Đilasa, Boško Obradović jutros je sa svojim batinašima sprečavao narodne poslanike da uđu u Narodnu skupštinu Srbije, a sve detalje o ovoj sramoti opozicije pročitajte OVDE.

- Danas je dan za sve najgore u našem društvu, mi nikoga ne diramo, krši se sve ono što lekari kažu, ali mi želimo da poštujemo drugačije mišljenje, čak i onima što su svedočeni fašisti dajemo pravo. Da primenjujemo silu rekli biste da smo nasilnici.

- Samo jedno lice među 26 okupljenih je osuđeno na 13 godina robije zbog droge, jedno lice zbog nasilničkog ponašanja, jedno zbog bahate vožnje. To je kao da ste doveli iz zatvora robijaše ispred Skupštine, najgore je bilo ono lice koje je osuđeno zbog droge. Nećemo se uplašiti onih koji misle da će fašističkim metodama da urušavaju državu, država je jaka, sačuvaćemo pravni poredak, da ponovo posle dva meseca zatvaranja naše zemlje, da sada otvorimo zemlju, napravimo ekonomsku bum to je zadatak tome će se država posvetiti - rekao je Vučić.

- Batinjanje, nije politika. Šta god mi mislili jedni o drugima, nasilje i batinjanje nije politika, i to nije Sebija kakvu želimo da vidimo u svetu. Mesecima su vodili kampanju da nema uslova za izbore, a sada će svi izaći. Dakle, nadali su se da će korona da uništi Vučića, uvek je bilo u pitanju to što nemaju podršku naroda - istakao je Vučić.

- Pozivam građane, da se suprotstavimo nasilju, da čuvamo naše vrednosti i budućnost za našu decu. Da se razlikujemo samo tamo gde ćemo da dajemo veće subvencije. Govorim kao predsednik zemlje, nemojte da narušavate ugled zemlje.

- Dobro im je samo kada su oni na vlasti, makar nam uništili Srbiju. Narod to neće, neki moraju da izbace iz glave devedesete, svaki normalan čovek je danas osetio sramotu - zaključio je Vučić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (30)

Loading
danica

08.05.2020 16:20

Necemo dozvoliti da se nasiljem ista resava

Milica

08.05.2020 20:02

@danica - Nasiljem i fizickim obracunima nikada se nista nije resilo.

Biljana

08.05.2020 20:20

@danica - Srbija je izgradila dobar imidz u svetu i nece dozvoliti Obradovicu da ga narusi.

slavko

08.05.2020 16:48

Nasiljem se nista ne resava, a Bosko ocigledno narodu nema sta drugo da ponudi sem nasilja i uvreda.